Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangrörelse-, catering och barverksamhet, servering av mat, alkohol och lättdrycker samt kurser i matlagning, import och grossistförsäljning av viner och matvaror och därmed jämförlig verksamhet. Konsultverksamhet, med inriktning på mat, dryck och restaurang gentemot privatpersoner som företag och därmed jämförlig verksamhet.
2024-10* | 2023-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 677 | 12 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -618 | -23 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -619 | -23 |
Årets resultat (tkr) | -619 | -23 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 456 | 118 |
Antal anställda | 5 |
2024-10* | 2023-10* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 677 | 12 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -618 | -23 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -619 | -23 |
Årets resultat (tkr) | -619 | -23 |
TILLGÅNGAR | 2024-10* | 2023-10* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 621 | 84 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 836 | 34 |
Tillgångar (tkr) | 1 456 | 118 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-10* | 2023-10* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 26 | 25 |
Obeskattade reserver (tkr) | ||
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | 452 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 979 | 93 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 456 | 118 |
2024-10* | 2023-10* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-10* | 2023-10* | |
---|---|---|
Antal anställda | 5 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 735 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | -16.8% | -191.7% |
Soliditet | 1.8% | 21.2% |
Kassalikviditet | 64.0% | 36.6% |
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangrörelse-, catering och barverksamhet, servering av mat, alkohol och lättdrycker samt kurser i matlagning, import och grossistförsäljning av viner och matvaror och därmed jämförlig verksamhet. Konsultverksamhet, med inriktning på mat, dryck och restaurang gentemot privatpersoner som företag och därmed jämförlig verksamhet.